rneAU53wSGA

Stilling: Åpen søknad

Hvem er vi?

Vi er et team bestående av dyktige teknikere, selgere, og hver dag jobber vi for å sikre positive kundeopplevelser. Nå søker vi en engasjert kollega til å utfylle vårt team.

Hvem er du?

Mobil & Pc Fiks mål er å ha de mest fornøyde kundene i bransjen, og vi søker deg som deler denne ambisjonen med oss. Det er dessuten viktig at du selv også bidrar med ideer og initiativ som gjør oss i stand til å sammen gi enda bedre kundeopplevelser. Du er en god relasjonsbygger og i tillegg til å være en go-to person vil du også være en ambassadør for Mobil & Pc Fiks i ditt nærområde.

Din personlighet:

 • Ansvarsfull initiativtaker
 • Entusiastisk & vennlig
 • Resultatbevisst
 • Overbevisende
 • Arbeidsom teamplayer

Det er en stor fordel om du har god kjennskap til Apple, Samsung eller andre modeller sine produkter og en glødende interesse for salg. Send oss en kortfattet søknad med CV til info@mobilpcfiks.no  og merk søknaden «Åpen søknad».

Eller bruk skjema nedenfor:

  Kontakt Oss

  Mobil & PC Fiks AS

  Mobil & Pc Fiks AS er Innlandets største bedrift innen reparasjon av alle typer mobiler, nettbrett, datamaskiner/Mac og smartklokker. Vi etablerte oss i 2021 og har nå tre avdelinger lokalisert på CC Gjøvik, Amfi Elverum og Herkules Senter Skien. Etter suksessen med vår første butikk i denne bransjen, ønsker vi nå å utvide til flere byer i tiden fremover.

  Vi har lang erfaring innen reparasjonsbransjen, og vi setter våre kunder i fokus slik at alle som får fikset enheten sin hos oss blir fornøyde. Våre erfarne og dyktige teknikere er klare til å hjelpe deg med din enhet.

  Vi har åpent alle hverdager fra kl. 09 til kl. 21 og lørdager fra kl. 10 til kl. 18, så du kan komme når det passer best for deg. De vanligste reparasjonene utføres stort sett mens du venter, ca. 30 minutter.

  Bor du ikke i nærheten? Ikke noe å bekymre deg for! Du kan sende inn din enhet til oss per post. Etter at vi har mottatt enheten din, gjennomfører vi en sikkerhetssjekk, deretter fikser vi den og sender den tilbake via posten.

  Velkommen til rask og trygg reparasjon!