Vi tilbyr gratis frakt og levering!

Bor du langt unna, men trenger reparasjon av mobil, iPad, PC eller smartklokke? Ikke noe å bekymre deg!

Vi tar imot mobiltelefoner, PC-er, nettbrett og smartklokker fra hele Norge! Våre dyktige serviceteknikere har mange års erfaring og er klare til å hjelpe deg!

Bestill reparasjon online og send enheten til vår kontoradresse.

Når vi mottar enheten din, utfører vi en sikkerhetskontroll, deretter reparerer vi den. Når enheten er klar, sender vi den tilbake via Posten/Norges Pakke med gratis frakt.

NB! Det vil ta 4-8 virkedager før du mottar enheten tilbake i posten.

Postadresse:
———————–
Mobil & Pc Fiks AS
Jernbanesvingen 6
2821 Gjøvik
Tlf: 942 01 248
Epost: info@mobilpcfiks.no

Kontakt Oss

Mobil & PC Fiks AS

Mobil & Pc Fiks AS er Innlandets største bedrift innen reparasjon av alle typer mobiler, nettbrett, datamaskiner/Mac og smartklokker. Vi etablerte oss i 2021 og har nå tre avdelinger lokalisert på CC Gjøvik, Amfi Elverum og Herkules Senter Skien. Etter suksessen med vår første butikk i denne bransjen, ønsker vi nå å utvide til flere byer i tiden fremover.

Vi har lang erfaring innen reparasjonsbransjen, og vi setter våre kunder i fokus slik at alle som får fikset enheten sin hos oss blir fornøyde. Våre erfarne og dyktige teknikere er klare til å hjelpe deg med din enhet.

Vi har åpent alle hverdager fra kl. 09 til kl. 21 og lørdager fra kl. 10 til kl. 18, så du kan komme når det passer best for deg. De vanligste reparasjonene utføres stort sett mens du venter, ca. 30 minutter.

Bor du ikke i nærheten? Ikke noe å bekymre deg for! Du kan sende inn din enhet til oss per post. Etter at vi har mottatt enheten din, gjennomfører vi en sikkerhetssjekk, deretter fikser vi den og sender den tilbake via posten.

Velkommen til rask og trygg reparasjon!